Over ons

Het idee

Initiatiefnemer Jelle Hondema heeft zijn ervaring in de werving & selectie van hoger opgeleide technici en zijn recente betrokkenheid in de innovatie maak industrie willen bundelen. Met een aantal ondernemers is hij momenteel betrokken bij de ontwikkeling van een innovatief MAAK centrum, waar traditionele en 3D ambachten, innovatie en digitale productieprocessen samen gaan. Van daaruit is de behoefte ontstaan aan een intermediair voor personeel in de smart industry en de innovatieve maakindustrie. In deze gedachte is smart BANEN opgezet. Zij levert support bij het zoekproces van en naar smart specialisten.

De Missie

smart BANEN wil in de arbeidsmarkt hét HR platform zijn voor innovatie en nieuwe technologieën. Waar mensen en bedrijven met smart ambities elkaar kunnen vinden.

De visie

smart BANEN is actief in een sterk veranderende arbeidsmarkt die steeds meer wordt beïnvloed door toepassing van technologie en innovatie. Door de focus te leggen op werkzaamheden met een smart component brengt smart BANEN vraag en aanbod bij elkaar.

De verbindende factor

Er is nog steeds sprake van een mismatch op de arbeidsmarkt. Ook al is er veel vraag naar mensen, het is een kunst voor werkzoekenden om bij het juiste bedrijf terecht te komen. Er zijn vele plaatsen waar je je CV kunt achterlaten, maar je weet als werkzoekende vaak nog niet wat bij je past.

Voor de werkgever is het evengoed van belang, en lastig en tijdrovend, om de juiste kandidaat te vinden. Er zijn vele plekken waar je als werkgever CV’s kunt bekijken. Hoe pik je de juiste eruit?

De leukste opdrachten

We hoeven niet het grootste bureau te zijn, wij willen het bureau zijn met de leukste opdrachten. Want dat is wat wij onze kandidaten willen bieden. Wij zoeken daarom bijzondere werkgevers met bijzondere opdrachten.

Zoals kleinschalige en middelgrote innovatieve bedrijven (10 – 250 werknemers), voor wie innoveren een kwestie is van overleven. En waar je een grote variéteit in werk vindt en je ambities kunt verwezenlijken. Of grote bedrijven die ruimte bieden aan innovatie en die behoefte hebben aan goed opgeleid personeel om groot te kunnen blijven in een snel veranderende markt.